inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Golden Lion [Glass] Nr 92383

Tryck på akrylglas Golden Lion [Glass] Nr 92383

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Golden Lion [Glass]"

Tryck på akrylglas "Golden Lion [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom kontinenter, djur, Prydnader, Afrika, guldig, stjärnor, lejon oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Golden Lion [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen unika att inreda alla typer av rum med. Akrylglasfoton "Golden Lion [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Golden Lion [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Golden Lion [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Golden Lion [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Golden Lion [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Golden Lion [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet