inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Golden Flight [Glass] Nr 92398

Tryck på akrylglas Golden Flight [Glass] Nr 92398

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Golden Flight [Glass]"

Foto på akryl "Golden Flight [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, geometrisk, guldig, ränder oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Golden Flight [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen enastående att dekorera alla typer av hus med. Tryck på akrylglas "Golden Flight [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Golden Flight [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Golden Flight [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Golden Flight [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Golden Flight [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Golden Flight [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet