inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tryck på akrylglas Golden Deer [Glass] Nr 150951

Tryck på akrylglas Golden Deer [Glass] Nr 150951

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor av akrylglas "Golden Deer [Glass]"

Akrylglasfoton "Golden Deer [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom . Foto på akryl "Golden Deer [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av lägenheter med. Tryck på akrylglas "Golden Deer [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Golden Deer [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Golden Deer [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "Golden Deer [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Golden Deer [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Golden Deer [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet