inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.12 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Foto på akryl Golden Breeze [Glass] Nr 150846

Foto på akryl Golden Breeze [Glass] Nr 150846

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Golden Breeze [Glass]"

Akrylglastavlor "Golden Breeze [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, löv oraz vatten. Foto på akryl "Golden Breeze [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen unika att inreda alla typer av lägenheter med. Akrylglastavlor "Golden Breeze [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Golden Breeze [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Golden Breeze [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Golden Breeze [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Golden Breeze [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Golden Breeze [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet