inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tryck på akrylglas Golden Bouquet [Glass] Nr 92499

Tryck på akrylglas Golden Bouquet [Glass] Nr 92499

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Golden Bouquet [Glass]"

Foto på akryl "Golden Bouquet [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom blommor, bakgrund, glans, Prydnader, liljor, guldig, bukett oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Golden Bouquet [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen perfekta att inreda alla typer av hem med. Foto på akryl "Golden Bouquet [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Golden Bouquet [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Golden Bouquet [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Golden Bouquet [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Golden Bouquet [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Golden Bouquet [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet