inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Foto på akryl Glowing Dandelions - Green [Glass] Nr 150588

Foto på akryl Glowing Dandelions - Green [Glass] Nr 150588

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "Glowing Dandelions - Green [Glass]"

Foto på akryl "Glowing Dandelions - Green [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern oraz maskrosor. Tavla i akrylglas "Glowing Dandelions - Green [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av lägenheter med. Foto på akryl "Glowing Dandelions - Green [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Glowing Dandelions - Green [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Glowing Dandelions - Green [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Glowing Dandelions - Green [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Glowing Dandelions - Green [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Glowing Dandelions - Green [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet