inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Foto på akryl Glowing Dandelions [Glass] Nr 150587

Foto på akryl Glowing Dandelions [Glass] Nr 150587

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor av akrylglas "Glowing Dandelions [Glass]"

Akrylglastavlor "Glowing Dandelions [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, blommor, modern oraz maskrosor. Tavla i akrylglas "Glowing Dandelions [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av rum med. Foto på akryl "Glowing Dandelions [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Glowing Dandelions [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Glowing Dandelions [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Glowing Dandelions [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Glowing Dandelions [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Glowing Dandelions [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet