inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Foto på akryl Glow in New York [Glass] Nr 104934

Foto på akryl Glow in New York [Glass] Nr 104934

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Glow in New York [Glass]"

Akrylglastavlor "Glow in New York [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom arkitektur, stad, vatten, New York, hav, skyskrapor, natt, USA oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Glow in New York [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen enastående att inreda alla typer av hem med. Akrylglasfoton "Glow in New York [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Glow in New York [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Glow in New York [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "Glow in New York [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Glow in New York [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Glow in New York [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet