inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.09.28 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla i akrylglas Glass and Crystals (1-part) Narrow Beige [Glass] Nr 107389

Tavla i akrylglas Glass and Crystals (1-part) Narrow Beige [Glass] Nr 107389

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor av akrylglas "Glass and Crystals (1-part) Narrow Beige [Glass]"

Foto på akryl "Glass and Crystals (1-part) Narrow Beige [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, textur, glans, beige, kristaller, glas oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Glass and Crystals (1-part) Narrow Beige [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen enastående att inreda alla typer av rum med. Akrylglasfoton "Glass and Crystals (1-part) Narrow Beige [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Glass and Crystals (1-part) Narrow Beige [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Glass and Crystals (1-part) Narrow Beige [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Glass and Crystals (1-part) Narrow Beige [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Glass and Crystals (1-part) Narrow Beige [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Glass and Crystals (1-part) Narrow Beige [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet