inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla i akrylglas Girl With a Balloon by Banksy [Glass] Nr 94546

Tavla i akrylglas Girl With a Balloon by Banksy [Glass] Nr 94546

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Girl With a Balloon by Banksy [Glass]"

Tryck på akrylglas "Girl With a Balloon by Banksy [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom textur, urban, graffiti, hjärtan, betong, väggmålning, Banksy, flicka, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Girl With a Balloon by Banksy [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen enastående att inreda alla typer av rum med. Foto på akryl "Girl With a Balloon by Banksy [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Girl With a Balloon by Banksy [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Girl With a Balloon by Banksy [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Girl With a Balloon by Banksy [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Girl With a Balloon by Banksy [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Girl With a Balloon by Banksy [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet