inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tavla av akrylglas Geometric Landscape [Glass] Nr 150874

Tavla av akrylglas Geometric Landscape [Glass] Nr 150874

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor i akrylglas "Geometric Landscape [Glass]"

Akrylglasfoton "Geometric Landscape [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, landskap, trends, geometrisk oraz vattenfärg. Foto på akryl "Geometric Landscape [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen attraktiva att inreda alla typer av rum med. Akrylglastavlor "Geometric Landscape [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Geometric Landscape [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Geometric Landscape [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "Geometric Landscape [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Geometric Landscape [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Geometric Landscape [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet