inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Foto på akryl Gentle Touch of Nature [Glass] Nr 151038

Foto på akryl Gentle Touch of Nature [Glass] Nr 151038

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor av akrylglas "Gentle Touch of Nature [Glass]"

Foto på akryl "Gentle Touch of Nature [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom . Foto på akryl "Gentle Touch of Nature [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av rum med. Tryck på akrylglas "Gentle Touch of Nature [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Gentle Touch of Nature [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Gentle Touch of Nature [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Gentle Touch of Nature [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Gentle Touch of Nature [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Gentle Touch of Nature [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet