inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tavla i akrylglas Geese Flying Away [Glass] Nr 150868

Tavla i akrylglas Geese Flying Away [Glass] Nr 150868

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Geese Flying Away [Glass]"

Foto på akryl "Geese Flying Away [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom bakgrund, textur, trends, fåglar oraz bestof2022. Tryck på akrylglas "Geese Flying Away [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen enastående att inreda alla typer av hus med. Akrylglasfoton "Geese Flying Away [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Geese Flying Away [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Geese Flying Away [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Geese Flying Away [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Geese Flying Away [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Geese Flying Away [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet