inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.12 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tryck på akrylglas Garden of Peace [Glass] Nr 150627

Tryck på akrylglas Garden of Peace [Glass] Nr 150627

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor av akrylglas "Garden of Peace [Glass]"

Foto på akryl "Garden of Peace [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom blommor, vatten oraz zen. Tryck på akrylglas "Garden of Peace [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen perfekta att inreda alla typer av hem med. Akrylglastavlor "Garden of Peace [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Garden of Peace [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Garden of Peace [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Garden of Peace [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Garden of Peace [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Garden of Peace [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet