inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tavla i akrylglas Frozen Lime [Glass] Nr 92865

Tavla i akrylglas Frozen Lime [Glass] Nr 92865

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor av akrylglas "Frozen Lime [Glass]"

Akrylglasfoton "Frozen Lime [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom färgrik, kök, frukter, vinter oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Frozen Lime [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av lägenheter med. Foto på akryl "Frozen Lime [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Frozen Lime [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Frozen Lime [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "Frozen Lime [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Frozen Lime [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Frozen Lime [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet