inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas Frozen Kiwi Fruit [Glass] Nr 92864

Tavla av akrylglas Frozen Kiwi Fruit [Glass] Nr 92864

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Frozen Kiwi Fruit [Glass]"

Foto på akryl "Frozen Kiwi Fruit [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom färgrik, kök, frukter, vinter, kiwi oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Frozen Kiwi Fruit [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av hem med. Foto på akryl "Frozen Kiwi Fruit [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Frozen Kiwi Fruit [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Frozen Kiwi Fruit [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Frozen Kiwi Fruit [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Frozen Kiwi Fruit [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Frozen Kiwi Fruit [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet