inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Frozen Fruits [Glass] Nr 92873

Tryck på akrylglas Frozen Fruits [Glass] Nr 92873

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Frozen Fruits [Glass]"

Foto på akryl "Frozen Fruits [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom färgrik, kök, frukter, vinter, körsbär, jordgubbe, kiwi, tavlor på akrylglas oraz triptyk. Tavla i akrylglas "Frozen Fruits [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av hem med. Tryck på akrylglas "Frozen Fruits [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Frozen Fruits [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Frozen Fruits [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Frozen Fruits [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Frozen Fruits [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Frozen Fruits [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet