inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas From Dusk to Dawn [Glass] Nr 92868

Tavla i akrylglas From Dusk to Dawn [Glass] Nr 92868

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "From Dusk to Dawn [Glass]"

Tryck på akrylglas "From Dusk to Dawn [Glass]" i 4 delar med dekorativa motiv såsom landskap, hav, solnedgång, strand, sjö, soluppgång, segelbåtar oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "From Dusk to Dawn [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen enastående att inreda alla typer av lägenheter med. Akrylglastavlor "From Dusk to Dawn [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "From Dusk to Dawn [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "From Dusk to Dawn [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "From Dusk to Dawn [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "From Dusk to Dawn [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "From Dusk to Dawn [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet