inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.10.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Forgotten Marina [Glass] Nr 92827

Tryck på akrylglas Forgotten Marina [Glass] Nr 92827

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Forgotten Marina [Glass]"

Tryck på akrylglas "Forgotten Marina [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom natur, landskap, himmel, solnedgång, fåglar, sjö oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Forgotten Marina [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen enastående att inreda alla typer av hus med. Akrylglastavlor "Forgotten Marina [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Forgotten Marina [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Forgotten Marina [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Forgotten Marina [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Forgotten Marina [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Forgotten Marina [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet