inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.10.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Forest Tale [Glass] Nr 94221

Tavla i akrylglas Forest Tale [Glass] Nr 94221

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas "Forest Tale [Glass]"

Akrylglastavlor "Forest Tale [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom natur, växter, landskap, träd, glans, skog, sol, grön oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Forest Tale [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av lägenheter med. Akrylglastavlor "Forest Tale [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Forest Tale [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Forest Tale [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "Forest Tale [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Forest Tale [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Forest Tale [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet