inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Fluffy Dandelions [Glass] Nr 92568

Foto på akryl Fluffy Dandelions [Glass] Nr 92568

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Fluffy Dandelions [Glass]"

Tryck på akrylglas "Fluffy Dandelions [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom natur, blommor, maskrosor, sommar, vind, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Fluffy Dandelions [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av hem med. Foto på akryl "Fluffy Dandelions [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Fluffy Dandelions [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Fluffy Dandelions [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Fluffy Dandelions [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Fluffy Dandelions [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Fluffy Dandelions [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet