inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Flowery Galaxy [Glass] Nr 92964

Tavla i akrylglas Flowery Galaxy [Glass] Nr 92964

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Flowery Galaxy [Glass]"

Akrylglasfoton "Flowery Galaxy [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, blommor, glans, brun, Prydnader, liljor, stjärnor oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Flowery Galaxy [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av hus med. Foto på akryl "Flowery Galaxy [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Flowery Galaxy [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Flowery Galaxy [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "Flowery Galaxy [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Flowery Galaxy [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Flowery Galaxy [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet