inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.10.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Flamingoes Dance [Glass] Nr 98153

Foto på akryl Flamingoes Dance [Glass] Nr 98153

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas "Flamingoes Dance [Glass]"

Tryck på akrylglas "Flamingoes Dance [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom modern, konstnärlig, djur, grå, fåglar, vit, flamingos oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Flamingoes Dance [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av hem med. Foto på akryl "Flamingoes Dance [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Flamingoes Dance [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Flamingoes Dance [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Flamingoes Dance [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Flamingoes Dance [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Flamingoes Dance [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet