inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tavla i akrylglas Fiery World [Glass] Nr 94673

Tavla i akrylglas Fiery World [Glass] Nr 94673

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Fiery World [Glass]"

Akrylglasfoton "Fiery World [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom värld, kartor, kontinenter, stjärnor, orange, svart, rök, brand oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Fiery World [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av rum med. Foto på akryl "Fiery World [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Fiery World [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Fiery World [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Fiery World [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Fiery World [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Fiery World [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet