inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Foto på akryl Fiery Kiss [Glass] Nr 150875

Foto på akryl Fiery Kiss [Glass] Nr 150875

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor av akrylglas "Fiery Kiss [Glass]"

Akrylglasfoton "Fiery Kiss [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom . Tavla av akrylglas "Fiery Kiss [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av hus med. Tryck på akrylglas "Fiery Kiss [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Fiery Kiss [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Fiery Kiss [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "Fiery Kiss [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Fiery Kiss [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Fiery Kiss [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet