inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Fairytale Landscape [Glass] Nr 92522

Tavla i akrylglas Fairytale Landscape [Glass] Nr 92522

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Fairytale Landscape [Glass]"

Akrylglastavlor "Fairytale Landscape [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom natur, landskap, träd, skog, sol oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Fairytale Landscape [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen unika att inreda alla typer av hem med. Akrylglastavlor "Fairytale Landscape [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Fairytale Landscape [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Fairytale Landscape [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Fairytale Landscape [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Fairytale Landscape [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Fairytale Landscape [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet