inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tavla av akrylglas Face of Beauty [Glass] Nr 150707

Tavla av akrylglas Face of Beauty [Glass] Nr 150707

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Face of Beauty [Glass]"

Akrylglasfoton "Face of Beauty [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom textur, färgrik, kvinnor oraz ansikten. Tavla av akrylglas "Face of Beauty [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av lägenheter med. Akrylglastavlor "Face of Beauty [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Face of Beauty [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Face of Beauty [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "Face of Beauty [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Face of Beauty [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Face of Beauty [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet