inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Extraordinary World [Glass] Nr 93180

Tavla i akrylglas Extraordinary World [Glass] Nr 93180

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas " Extraordinary World [Glass]"

Akrylglastavlor " Extraordinary World [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom bakgrund, färgrik, textur, värld, kartor, kontinenter, geometrisk, metall oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl " Extraordinary World [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av rum med. Foto på akryl " Extraordinary World [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan " Extraordinary World [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet " Extraordinary World [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor " Extraordinary World [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet " Extraordinary World [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar " Extraordinary World [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet