inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Exotic Cocktail [Glass] Nr 92729

Foto på akryl Exotic Cocktail [Glass] Nr 92729

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Exotic Cocktail [Glass]"

Foto på akryl "Exotic Cocktail [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom färgrik, kök, frukter, vinter, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Exotic Cocktail [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av rum med. Foto på akryl "Exotic Cocktail [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Exotic Cocktail [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Exotic Cocktail [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Exotic Cocktail [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Exotic Cocktail [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Exotic Cocktail [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet