inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tryck på akrylglas Ethnic Perfection [Glass] Nr 97878

Tryck på akrylglas Ethnic Perfection [Glass] Nr 97878

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Ethnic Perfection [Glass]"

Tryck på akrylglas "Ethnic Perfection [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Ethnic Perfection [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av lägenheter med. Akrylglasfoton "Ethnic Perfection [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Ethnic Perfection [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Ethnic Perfection [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Ethnic Perfection [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Ethnic Perfection [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Ethnic Perfection [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet