inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Foto på akryl Ethnic Perfection [Glass] Nr 94195

Foto på akryl Ethnic Perfection [Glass] Nr 94195

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "Ethnic Perfection [Glass]"

Tryck på akrylglas "Ethnic Perfection [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom bakgrund, färgrik, mönster, orientera, zen, Mandala, etnisk, grafiskt mönster oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Ethnic Perfection [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av lägenheter med. Akrylglastavlor "Ethnic Perfection [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Ethnic Perfection [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Ethnic Perfection [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Ethnic Perfection [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Ethnic Perfection [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Ethnic Perfection [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet