inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.10.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Emerald Tree [Glass] Nr 92754

Tryck på akrylglas Emerald Tree [Glass] Nr 92754

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Emerald Tree [Glass]"

Tryck på akrylglas "Emerald Tree [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom modern, träd, konstnärlig, grön, Gustav Klimt, mosaik, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Emerald Tree [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av hus med. Tryck på akrylglas "Emerald Tree [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Emerald Tree [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Emerald Tree [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Emerald Tree [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Emerald Tree [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Emerald Tree [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet