inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.10.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Emerald Treasure [Glass] Nr 92984

Tryck på akrylglas Emerald Treasure [Glass] Nr 92984

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Emerald Treasure [Glass]"

Akrylglasfoton "Emerald Treasure [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom natur, landskap, träd, skog, sol, grön, vattenfall, sjö oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Emerald Treasure [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen enastående att inreda alla typer av hem med. Foto på akryl "Emerald Treasure [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Emerald Treasure [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Emerald Treasure [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "Emerald Treasure [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Emerald Treasure [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Emerald Treasure [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet