inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tryck på akrylglas Emerald Garden [Glass] Nr 150876

Tryck på akrylglas Emerald Garden [Glass] Nr 150876

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Emerald Garden [Glass]"

Akrylglasfoton "Emerald Garden [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom natur, växter, blommor oraz trädgård. Foto på akryl "Emerald Garden [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av hem med. Tryck på akrylglas "Emerald Garden [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Emerald Garden [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Emerald Garden [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "Emerald Garden [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Emerald Garden [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Emerald Garden [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet