inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Elegy of Sorrow [Glass] Nr 92317

Foto på akryl Elegy of Sorrow [Glass] Nr 92317

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Elegy of Sorrow [Glass]"

Foto på akryl "Elegy of Sorrow [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom blommor, kvinnor, porträtt, ansikten, vattenfärg oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Elegy of Sorrow [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av hus med. Tryck på akrylglas "Elegy of Sorrow [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Elegy of Sorrow [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Elegy of Sorrow [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Elegy of Sorrow [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Elegy of Sorrow [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Elegy of Sorrow [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet