inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas Elegant Composition [Glass] Nr 93926

Tavla av akrylglas Elegant Composition [Glass] Nr 93926

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Elegant Composition [Glass]"

Foto på akryl "Elegant Composition [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, blommor, växter, färgrik, Prydnader, romantisk, rosor, bukett oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Elegant Composition [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen perfekta att inreda alla typer av hus med. Tryck på akrylglas "Elegant Composition [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Elegant Composition [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Elegant Composition [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Elegant Composition [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Elegant Composition [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Elegant Composition [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet