inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Dew on the Grass [Glass] Nr 92855

Tavla i akrylglas Dew on the Grass [Glass] Nr 92855

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Dew on the Grass [Glass]"

Akrylglastavlor "Dew on the Grass [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom natur, vatten, sol, grön, gräs oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Dew on the Grass [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av rum med. Tryck på akrylglas "Dew on the Grass [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Dew on the Grass [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Dew on the Grass [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Dew on the Grass [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Dew on the Grass [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Dew on the Grass [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet