inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Foto på akryl Deer on Wood [Glass] Nr 150952

Foto på akryl Deer on Wood [Glass] Nr 150952

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "Deer on Wood [Glass]"

Foto på akryl "Deer on Wood [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom . Tryck på akrylglas "Deer on Wood [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen unika att inreda alla typer av lägenheter med. Tryck på akrylglas "Deer on Wood [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Deer on Wood [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Deer on Wood [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Deer on Wood [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Deer on Wood [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Deer on Wood [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet