inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla i akrylglas Dandelions and Dew [Glass] Nr 117034

Tavla i akrylglas Dandelions and Dew [Glass] Nr 117034

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Dandelions and Dew [Glass]"

Foto på akryl "Dandelions and Dew [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom natur, blommor, växter, vatten oraz maskrosor. Tryck på akrylglas "Dandelions and Dew [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av hus med. Tryck på akrylglas "Dandelions and Dew [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Dandelions and Dew [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Dandelions and Dew [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Dandelions and Dew [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Dandelions and Dew [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Dandelions and Dew [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet