inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.09.26 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tavla av akrylglas Dancing Fruit [Glass] Nr 92877

Tavla av akrylglas Dancing Fruit [Glass] Nr 92877

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "Dancing Fruit [Glass]"

Akrylglasfoton "Dancing Fruit [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom färgrik, kök, frukter, vinter, äpplen, citroner, jordgubbe, tavlor på akrylglas oraz triptyk. Tryck på akrylglas "Dancing Fruit [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen attraktiva att inreda alla typer av hem med. Akrylglastavlor "Dancing Fruit [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Dancing Fruit [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Dancing Fruit [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Dancing Fruit [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Dancing Fruit [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Dancing Fruit [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet