inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas Crystal Finesse [Glass] Nr 93838

Tavla av akrylglas Crystal Finesse [Glass] Nr 93838

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Crystal Finesse [Glass]"

Akrylglastavlor "Crystal Finesse [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, blommor, växter, glans, liljor, romantisk, violett, kristaller oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Crystal Finesse [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av hus med. Akrylglasfoton "Crystal Finesse [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Crystal Finesse [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Crystal Finesse [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "Crystal Finesse [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Crystal Finesse [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Crystal Finesse [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet