inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas Crystal Calm [Glass] Nr 92823

Tavla av akrylglas Crystal Calm [Glass] Nr 92823

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Crystal Calm [Glass]"

Akrylglasfoton "Crystal Calm [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, blommor, liljor, zen, Buddha, kristaller, trappa oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Crystal Calm [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen enastående att dekorera alla typer av lägenheter med. Akrylglasfoton "Crystal Calm [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Crystal Calm [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Crystal Calm [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Crystal Calm [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Crystal Calm [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Crystal Calm [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet