inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tryck på akrylglas Crazy Lion [Glass] Nr 150584

Tryck på akrylglas Crazy Lion [Glass] Nr 150584

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor av akrylglas "Crazy Lion [Glass]"

Foto på akryl "Crazy Lion [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom färgrik, djur oraz lejon. Tavla i akrylglas "Crazy Lion [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen enastående att dekorera alla typer av rum med. Akrylglasfoton "Crazy Lion [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Crazy Lion [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Crazy Lion [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Crazy Lion [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Crazy Lion [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Crazy Lion [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet