inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Constellation of Blaze [Glass] Nr 92967

Foto på akryl Constellation of Blaze [Glass] Nr 92967

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Constellation of Blaze [Glass]"

Tryck på akrylglas "Constellation of Blaze [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, blommor, glans, Prydnader, liljor, stjärnor, gul oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Constellation of Blaze [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av hus med. Akrylglasfoton "Constellation of Blaze [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Constellation of Blaze [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Constellation of Blaze [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Constellation of Blaze [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Constellation of Blaze [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Constellation of Blaze [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet