inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tryck på akrylglas Common Gentleness [Glass] Nr 151805

Tryck på akrylglas Common Gentleness [Glass] Nr 151805

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Common Gentleness [Glass]"

Foto på akryl "Common Gentleness [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom . Tryck på akrylglas "Common Gentleness [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av lägenheter med. Tryck på akrylglas "Common Gentleness [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Common Gentleness [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Common Gentleness [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Common Gentleness [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Common Gentleness [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Common Gentleness [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet