inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas Colourful Thoughts [Glass] Nr 92491

Tavla av akrylglas Colourful Thoughts [Glass] Nr 92491

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Colourful Thoughts [Glass]"

Tryck på akrylglas "Colourful Thoughts [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, färgrik, kvinnor, porträtt, ansikten oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Colourful Thoughts [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av lägenheter med. Akrylglastavlor "Colourful Thoughts [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Colourful Thoughts [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Colourful Thoughts [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Colourful Thoughts [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Colourful Thoughts [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Colourful Thoughts [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet