inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% rabatt på utvalda produkter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Foto på akryl Colourful Savannah [Glass] Nr 92648

Foto på akryl Colourful Savannah [Glass] Nr 92648

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor av akrylglas "Colourful Savannah [Glass]"

Foto på akryl "Colourful Savannah [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, färgrik, konstnärlig, djur, savann, giraffer oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Colourful Savannah [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av lägenheter med. Foto på akryl "Colourful Savannah [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Colourful Savannah [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Colourful Savannah [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Colourful Savannah [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Colourful Savannah [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Colourful Savannah [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet