inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla i akrylglas Colourful Immersion [Glass] Nr 93834

Tavla i akrylglas Colourful Immersion [Glass] Nr 93834

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Colourful Immersion [Glass]"

Tryck på akrylglas "Colourful Immersion [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, färgrik, konstnärlig, uttryck, glädje oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Colourful Immersion [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av rum med. Foto på akryl "Colourful Immersion [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Colourful Immersion [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Colourful Immersion [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Colourful Immersion [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Colourful Immersion [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Colourful Immersion [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet