inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter BLACK SALE Erbjudandet gäller: : :

Tavla av akrylglas Colourful Figures [Glass] Nr 151010

Tavla av akrylglas Colourful Figures [Glass] Nr 151010

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor i akrylglas "Colourful Figures [Glass]"

Akrylglastavlor "Colourful Figures [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom . Tavla av akrylglas "Colourful Figures [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av hem med. Foto på akryl "Colourful Figures [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Colourful Figures [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Colourful Figures [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "Colourful Figures [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Colourful Figures [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Colourful Figures [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet