inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Foto på akryl Colourful Animals: Racoon [Glass] Nr 150643

Foto på akryl Colourful Animals: Racoon [Glass] Nr 150643

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor i akrylglas "Colourful Animals: Racoon [Glass]"

Akrylglastavlor "Colourful Animals: Racoon [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, färgrik, djur, vattenfärg oraz teenager. Tavla i akrylglas "Colourful Animals: Racoon [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av lägenheter med. Akrylglasfoton "Colourful Animals: Racoon [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Colourful Animals: Racoon [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Colourful Animals: Racoon [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "Colourful Animals: Racoon [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Colourful Animals: Racoon [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Colourful Animals: Racoon [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet